På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters
På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters
På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters
På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters
På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters
På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters
På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters
På årets Nobelmiddag serverades bland annat “odlad gröt på skuren korn, vild och odlad svamp, kronärtskocka och ett rostat kycklingmoln”. Det fick cylinderhuvudet att gå på Expressens Anna Gullberg, som kallar flytten “en hemkunskapslektion i grundskolan, en sådan som svenskar älskar att tjata på resten av världen på det mest smärtsamt förnuftiga sätt”. Hon lider med de stackars nobelpristagarna som äntligen ska få gå på en trevlig fest med kungen – men istället påtvingas “en värdegrund” och “en sorts woke-tourettes” förklädda till gourmetmat.
Jag är ledsen att jag förstör Gullbergs poäng, men all mat serveras med värderingar. De kommer att ligga prydligt där på tallriken oavsett om de materialiserar sig som falukorvar med stuvade makaroner, gamla nobelmiddagar med sköldpaddssoppa, kall jerboa med foie gras och tryffel eller fjolårets stekta kroppkaka.
Jessie Sommarström är något så sällsynt som en nobelkock som kan sätta ord på sina värderingar och låta dem genomsyra hela matlagningen. Från topp till botten, från gastronomisk semestermat till skolmaten hon brukar laga till.
Efter detta massiva mediegenombrott för röran kommer det nog så småningom att landa på Anna Gullbergs tallrik också. Eller nej, förresten, det har den redan gjort. Gullberg har säkert ätit risotto en eller två gånger i sitt liv. Det är strängt taget även gröt på flingor.
Läs mer text av Elin Peters