Tre män står på rad, vid Madison Square Garden i New York. Framför dem finns en match i kampsporten Ultimate Fighting. Längst in står Elon Musk, bredvid honom Donald Trump.
Men på klimatmötet i Baku väcker personen till höger om Trump reaktioner: den saudiske affärsmannen Yasir Al-Rumayyan, som sitter i styrelsen för världens största oljebolag, Saudi Aramco.
Mötet mellan Trump och Al-Rumayyan sker samtidigt som klimatförhandlingarna i Baku har hamnat i en eftersläpning. En av anledningarna, enligt flera källor med insikt, är att Saudiarabien har satt sig i sikte.
Nu ses bilden med Trump som en symbol för vad som händer.
– Kanske har de blivit stärkta av Trumps vinst, men de agerar helt utan hämningar här, säger Alden Meyer på tankesmedjan E3G till New York Times.
Petter Lydén, klimatpolitisk chef på organisationen Germanwatch, har i 20 år följt hur Saudiarabien agerar i klimatförhandlingarna. Han har märkt hur landet har ändrat sin strategi.
– Fram till för några år sedan betedde de sig som mobbare, skrek och kränkte. Nu är de trevliga och artiga, men budskapet är detsamma. Så det är kanske ännu farligare, säger han.
Strategierna beskrivs av källor till DN som mycket sofistikerad. Saudiarabien har bland annat kämpat mot att hänvisa till IPCC i avtalet, med påståenden om att det finns fler vetenskapliga källor.
Det verkar delvis lyckas. I det senaste utkastet är länderna överens om att “notera” IPCC:s senaste rapport, en mycket svag formulering i FN-sammanhang.
Saudierna uppges också protestera mot eventuella dokument som presenteras. Ena stunden är ett förslag för vagt, men när ett mer detaljerat förslag presenteras är det det för detaljerad, beskriver en källa.
Syftet är tydligt: att sabotera alla framsteg mot utsläppsminskningar. Flera källor ser det som en motreaktion mot förra årets historiska överenskommelse vid COP28 i Dubai, då världens länder enades om en “övergång bort från fossila bränslen”. När beslutet klubbades gjorde den saudiska delegationen det de enda som inte applåderade.
Nu ökar oron för att avtalet är på väg att motverkas. När G20-länderna samlades i Brasilien i början av veckan lyckades saudierna ta bort referenser till fossila bränslen. Och nu försöker landet agera på samma sätt i Baku.
– Den arabiska gruppen kommer inte att acceptera någon text som riktar sig mot specifika sektorer, inklusive fossila bränslen, sa Saudiarabiens delegat Albara Tawfiq, vid ett plenarmöte på torsdagen.
Bland de myriader av paviljonger på klimatmötet sticker Saudiarabien ut med stora pekskärmar och högteknologiska inslag. På en flera meter hög skärm sänds ett tal från Saudiarabiens energiminister, prins Abdulaziz bin Salman.
Prinsen talar om avtalet från COP28 som en “a la carte-meny”. På menyn står åtta av målen från Dubai, som att fördubbla energieffektiviteten, tredubbla förnybar energi – och målet att genomföra en omställning “bort från fossila bränslen”.
Prinsen anser att mål är alternativ. Och Saudiarabien har gjort sitt val.
– Trippel förnybar energi? halleluja! utbrister han i videon.
Saudiarabiens förhandlingsdelegation har tackat nej till en intervju med DN. Istället får vi följa med när Ali Aziz Alkhathami, senior specialist på förnybar energi i den saudiarabiska delegationen, och Renad Albedasi, specialist på koldioxidavskiljning, visar oss runt i paviljongen.
År 2030 ska landet ha 130 GW förnybar energi kopplat till elnätet, säger Ali Aziz Alkhathami – nästan fyra gånger mer än vad Sverige har i dag. Samtidigt görs stora investeringar både i energilagring och i avskiljning och lagring av koldioxid från fossileldade kraftverk. Målet är att nå noll nettoutsläpp inom landet 2060.
Budskapet är tydligt. Saudiarabien sköter sina egna utsläpp. De som köper landets olja och gas får ta hand om effekterna själva när den brinner upp.
Landet har inga planer på att minska försäljningen av fossila bränslen – tvärtom hoppas man att den kan öka när man ersätter lokal fossil energiproduktion med förnybart.
– Jag är väldigt stolt över det vi gör, säger Ali Aziz Alkhathami.
Vad säger du till dem som anser att du saboterar klimatförhandlingarna?
– Det kan jag inte kommentera. Men våra siffror talar för sig själva.
Bilden du målar upp står i skarp kontrast till hur Saudiarabien agerar i förhandlingsrummen.
– Ja, det är olyckligt att andra beskriver oss så. Vi har inget att skämmas över. Vi ska ta bort utsläppen från vår olja och gas, säger Renad Albedasi.
Tror du att kritikerna har fel?
– Ja, vi bevisar att de har fel.
Läs mer:
Ilska på klimatmötet – “en dödsdom för mitt folk”
Sverige “gillar Tinder för klimatet” – får kritik på klimatmötet
Sverige fortsätter att tappa på klimatrankningen – efter Indien och Marocko
Fossillobbyisten på klimatmötet: “Planets framtid är väldigt viktig för mig”